Het Team

René Maertens – Projectleider

 

Levy Mensink – Centrummanager

 

Laura Verdouw – Docent

Ik ben Laura Verdouw en sinds 2015 werkzaam bij Playing for Success. Een plek waar ik met heel veel plezier werk.

Na het afronden van de Pabo ben ik gaan werken in het voortgezet speciaal onderwijs. Dit zowel op de Weerga / Aventurijn als op Aquarius / Nautilus Radioweg. Aansluitend ben ik gaan werken op Praktijk Onderwijs Almere. Hier deed ik al veel lessen met de leerlingen op een actieve en betekenisvolle manier.
De leerlingen en ik genoten van het leren in de echte wereld met echte materialen. Via Pro kwam ik in aanraking met Playing for Success. Dit paste enorm bij mijn manier van werken. Het denken out of the box, zelf lessen bedenken en aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen.

Ook kon ik de kennis die ik heb opgedaan bij mijn Master gedrag toepassen in de praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat een positieve benadering, en het ervaren van successen de leerling helpt in zijn of haar ontwikkeling. In mijn vrije tijd houd ik zelf ook van experimenteren: vuur maken met magnesium sticks, broodje bakken boven het vuur en het maken van slijm vind ik super leuk.
Ik lees ook graag een boek en klets enorm graag en veel met mijn vriendinnen. En ik ben gek op verschillende kleuren verf in mijn haar!

Gracia Mahabier – Docent

Hoi allemaal, 

Ik ben Gracia Mahabier, docent bij Playing for Success 

Sinds dit jaar werk ik met veel plezier bij PFSA. Nadat ik de PABO had afgerond ben ik als bovenbouw leerkracht gestart. Ik heb ruim 12 jaar als leerkracht op verschillende scholen in Almere gewerkt. Na al die jaren voor de klas te hebben gestaan, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Natuurlijk ligt mijn passie bij lesgeven en dan vooral aan kinderen. Ik zocht mijn nieuwe uitdaging dan ook in dat kader. 

Zo ben ik bij Playing for Succes terecht gekomen. Jarenlang heb ik als juf leerlingen uit mijn groep opgegeven om mee te doen bij PFSA en nu werk ik er zelf.
Bij Playing for Success kan ik de juf zijn die ik graag wil zijn. Mijn lessen maak ik het liefst actief en betekenisvol. Vakgebieden zoals taal en rekenen, maar dan in echte situaties, met echte middelen en op WOW locaties. Daarnaast vind ik het heel leuk dat ik bij PFSA met zowel leerlingen uit het PO als VO aan de slag kan. 

Dus ik heb nu een droombaan…… , maar ik word ook heel erg gelukkig van dansen. Dansen is mijn hobby en doe ik al jaren!!!! Daarnaast doe ik graag aan kickboksen, vind ik het heerlijk om lekker te koken en het daarna natuurlijk ook op te eten. Je hoeft me ‘s nachts niet wakker te maken om te sparren op een boksbal, maar voor lekker eten mag dat wel 😉 

Tim Schoones – Docent

Mijn naam is Tim, ik ben docent bij Playing for Success. Ik werk hier sinds februari 2020.
Op het moment van schrijven ben ik 25 jaar oud. Ik houd ontzettend veel van bewegen en sport!
Playing for Success is een fantastische plek om te werken. Met veel plezier geef ik kinderen die het nodig hebben wat extra ondersteuning om zich thuis te voelen in het oh zo ingewikkelde onderwijs.

Ik ben van oorsprong een gymdocent, naast het sporten en bewegen bij Playing for Success help ik leerlingen ook met het ontwikkelen van hun sociaal-emotionele vaardigheden.
Voordat ik begon bij Playing for Success heb ik op verschillende locaties gewerkt in het speciaal onderwijs in Almere (het Nautilus college).
Ik ben een groot fan van Playing for Success, omdat ik zie hoe de leerlingen bij ons groeien. Onze inspirerende locaties roepen ontzettend veel positiviteit op bij leerlingen.
Met veel plezier bieden wij actief en betekenisvol onderwijs aan in Almere.

Dennis Burgers – Onderwijsassistent

Mijn naam is Dennis Burgers. Ik ben nu al 5 jaar werkzaam bij Playing for Success Almere als onderwijsassistent. Tijdens mijn studie ben ik Playing for Success tegengekomen. Na een jaar stage te hebben gelopen ben ik ook echt gaan werken bij PFSA. Sindsdien heb ik heel veel mooie en belangrijke  ervaringen opgedaan. Ik ben gek op improvisatie en theater. Zo vind ik lesgeven in het KAF helemaal fantastisch.
Ik ben ook helemaal gek van voetbal, dus lesgeven in het Almere city FC stadion is ook erg leuk!
 Actief en betekenisvol onderwijs staat bij mij erg hoog. Het is belangrijk dat kinderen plezier hebben in het leren.
“Je kunt een leerling vandaag iets leren. Maar als je zijn nieuwsgierigheid kunt prikkelen. Zal hij zijn hele leven blijven leren.”

Daarbij komen zaken als zelfvertrouwen, samenwerken en motivatie ook aan de orde. Die drie zaken zijn van belang om goed tot leren te komen.

Verder wordt er veel aandacht besteed aan een goede werkhouding op school, goede omgang met leerkrachten en elkaar, kortom aan het welbevinden op school.

Het traject start met een ouderavond voor leerlingen, ouders en leerkrachten.